Akcija!

Flašica staklena 2 kom

Flašica od 100% borosilikatno staklo + cucla od 100% prirodne gume – kaučuka.

Bez plastike, ftalata, bisfenola i veštačkih boja.

Flašica je zapremine 120ml, borosilikatno staklo je izuzetno higijensko rešenje, neporozna površina ne apsorbuje mirise i ukuse.

Otporno na toplotu, bezbedno za pranje u mašini za sudove.

Cucla je veličine 3-24 meseca (za mleko i vodu) od prirodne gume je, mekša je od silikonske i otporna na ugrize bebe.

Zavrtanj ne dolazi u kontakt sa sadržajem flašice i proizvoden je od netoskične plastike. Uz flašicu idu i poklopac za flašicu sa cuclom.

Proizvedeno u Nemačkoj.

Stilizovano pakovanje izrađeno od sertifikovanog papira.

19 na zalihama

2.800,00 RSD 2.520,00 RSD

Uputstvo za korišćenje i održavanje proizvoda
  • Naručivanje

    Porudžbine se šalju u prodavnici… Takođe unesite i posebne zahteve u vezi sa isporukom (vreme ili dan isporuke koji Vam odgovara).

  • Isporuka

    Svu robu šaljemo kurirskom službom D-Express. Isporuku možete očekivati u roku od 2-3 radna dana. Kurir će Vam se najaviti pozivom na broj koji ste ostavili prilikom naručivanja. Ukoliko Vam roba ne stigne u roku od 5 dana molimo da nas kontaktirate. U slučaju da ne budete kod kuće u trenutku isporuke, kurir će Vas pozvati i pokušati isporuku narednog dana. Ukoliko se ni drugog dana ne izvrši isporuka, pošiljka će biti vraćena.

  • Plaćanje

    Poručenu robu i isporuku plaćate kuriru pri preuzimanju pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, PDV je uključen u cenu. Kada primimo Vašu narudžbinu dobićete poruku sa tačnim iznosom vrednosti naručene robe kao i cenom isporuke. Za sve pošiljke preko 3.000 dinara isporuka je besplatna.