Šta su Hevea proizvodi?

Cucla

Prvi proizvod koji je dizajnirala i proizvela Hevea

Na ideju da napravi cuclu došla je Tereza, naš osnivač brenda, kada nije mogla da za svoju tek rođenu bebu pronađe pametno dizajniranu, cuclu napravljenu od kaučuka. Zajedno sa grafičkom dizajnerkom Idom, posle nekoliko sastanaka sa roditeljima, bakama i dekama malih beba, nastala je cucla u obliku leptira. Dizajnirali smo je da bude maksimalno funkcionalna.

Drška na cucli je obavezna zbog sigurnosti, a mi smo prsten napravili dovoljno veliki za prst odrasle osobe.

Vazduh može da teče kroz našu cuclu, napravljene su sa prohodnim delom, kako bi sisanje bilo još lakše, cucle su blage i na zubima, pa ih zbog toga i stomatolozi preporučuju.

Besprekoran dizajn čini našu cuclu veoma lakom za održavanje i čišćenje – na njoj nema zglobova gde bi se prljavština mogla skupljati.

Napravili smo četiri ventilacione rupe i dizajnirali ih sa četiri različite teme da bismo dodali malo zabave: mesec i zvezda, autić i NLO, krune, cvetići i patkice.


Glodalica

Najbolja panda za žvakanje ikada!

Tereza je oduvek volela Svetsku fondaciju za prirodu i posao koji oni rade. Bila je njihov član još kao malo dete, pa je panda oblik bio očigledan izbor kada je nastala potreba da se napravi glodalica.


Nagrade

HEVEA Panda je nagrađivana nekoliko puta širom sveta.

Pažljivo odabrane veličine, ergonomski dizajnirana sa prorezom u sredini pandinog stomaka, ova glodalica je napravljena tako da beba sa lakoćom može da je uhvati u ruke i bezbedno stavi u usta.

Napravljena je iz jedne celine, kako bi njeno pranje i održavanje bilo pojednostavljeno.


Patkice od kaučuka

Inspiraciju za naše igračkice za kupanje Tereza je dobila posle čitanja knjige ‘Spora smrt od gumene patke’ kada je shvatila da su njena deca izložena toksičnoj vodi u toku kupanja i igranja sa plastičnim igračkama u kadi. Tako da smo odlučili da napravimo potpuno ne toksičnu patku od kaučuka i još nekoliko bezbednih drugara za igru u toku kupanja.

Dobio je ime po izuzetnom prijateljstvu malezijskog dečaka i patke

Želeli smo da napravimo zdravu, prirodno obojenu igračku koja bi se mogla koristiti u višestruke svrhe, uključujući i podsticanje razvoja tokom prvih nekoliko godina deteta. Oblik i boja Kawana rezultat su inspiracije tokom posete malezijske fabrike i plantaže Hevea,gde je Tereza upoznala sina farmera koji je bio prijatelj sa jednom od divnih belih pataka na farmi od kada je bio beba, a čak i sada sa njihovih sedam godina, još uvek su se igrali zajedno.

Ime Kawan, što znači ‘prijatelj’ na malajskom je dobio u znak posebnog prijateljstva koji je Hevea ostvarila sa Malezijom i ljudima koji tamo žive.

Asortiman HEVEA sirovih prirodnih gumenih igračaka uključuje Alfi patku, Poli ribu i Fred žabu.

Sve igračke za kupanje HEVEA su higijenske i bez rupa

Kawan-ov prirodni kaučuk je mekan, savitljiv i lagan za hvatanje za male bebine ruke.

Šara na Kawan-ovom kljunu i stopalima je idealna za umirivanje i masažu iritiranih bebinih desni, a elastičnost gume je savršena za žvakanje.

Kawan pluta na vodi i, zahvaljujući dizajnu iz jednog dela, nema pukotina i zglobova u koje bi se mogle sakriti bakterije što je vrlo higijenski.

Koristeći prirodne boje, Kawan podstiče bebin osećaj dodira i podstiče vizuelni razvoj.


Zvezda lopta

Ciljajte zvezde, bez straha da ćete ih polomiti!

Većina lopti za bebe su napravljene od plastike, pa nas je to izazvalo da napravimo jednu od prirodne gume, kaučuka. Kao i uvek, najvažnije nam je bilo da bude ekološka, funkcionalna i dobrog dizajna. Nazvali smo je Zvezda lopta zbog oblika šupljina na njoj, koje je čine idealnom za hvatanje i igranje male dece.

Zvezda lopta je napravljena od 100% prirodne gume i ima sve velike prednosti gume: prirodna, ne toksična, mekana, fleksibilna, savitljiva, taktilna ali ipak otporna.

Zbog toga što je mekana i odskače, lopta se može koristiti i u stanu, bez bojazni da će se beba povrediti ili da će polomiti nešto u kući.

Bezbedna je čak i za igranje u vodi u toku bebinog kupanja.

Vodeća svetska fudbalska zvezda Leo Messi se igra sa našom Zvezda loptom, a mi se nadamo da će je i njegovi dečaci voleti!


Flašica za bebe

Igraj se sa svojim mlekom, a ne sa hranom.

Često su nas pitali, ‘Zašto u ponudi nemate cucle za flašice od prirodne gume?’ Naravno da smo to želeli i vredno smo radili na pronalasku najboljeg rešenja koje će biti u skladu sa kvalitetom ostalih Hevea proizvoda. Posle mnogo istraživanja i pronalazaka, bili smo srećni kada smo predstavili Hevea flašicu za bebe, sa cuclom od prirodne gume i sa zaštitom od prirodne gume, koja olakšava bebi držanje flašice, omogućava joj zabavu u toku pijenja, a takođe i štiti flašicu od lomljenja u slučaju da je beba ispusti.

Hevea flašice za bebe su napravljene od borosilikatnog stakla.

Zaštita od prirodne gume olakšava bebi držanje flašice i sprečava lom, lopta od kaučuka će odskočiti ukoliko je slučajno ispustite.

Zaštita od prirodne gume u obliku lopte se može koristiti i kao igračka, za bacanje, grickanje ili kupanje, kada je ne koristite za zaštitu flašice.

Flašica dolazi u kompletu sa cuclom od prirodne gume (u veličinama 6-24 meseca, za mleko i vodu) zavrtanj i poklopac, kao zaštita od prašine, koji je većina roditelja zahtevala.